Ékszerboltom Blog

A sokoldalú rózsafüzér

A sokoldalú rózsafüzér

2021. 06. 09. 13:02:26
A rózsafüzér a katolikus egyház hagyományos és közkedvelt imádsága, illetve az ehhez kapcsolódó használati tárgy. A hívek a rózsafüzérimán keresztül elmélyült, meditatív állapotban élik meg a hitüket, és elmélkednek Krisztus életéről. Ezért bár eredendően máriás ájtatosság, a rózsafüzér lényegét tekintve krisztologikus imádság.
Arany karlánc, ha akarod a karodra szabva!

Arany karlánc, ha akarod a karodra szabva!

2020. 08. 26. 08:22:23

Az arany karlánc olyan a kéznek, mint a korona a fejnek. Egyszerűen fenségessé teszi karodat, jelenlétével bearanyozva minden egyes részedet. Talán túlzónak érezheted így első olvasatra, ezeket a szavakat, de a valóság azt mutatja, hogy az ékszerek lényegesen többet jelentenek annál, mint hogy szépek, kecsesek. 

Arany gyűrűk - nem csak díváknak

Arany gyűrűk - nem csak díváknak

2020. 08. 26. 08:22:07

A mai ember nem is gondolná mennyi mindent köszönhet az iparosodásnak, hiszen a bányászatban használt eszközök is fejlődtek az elmúlt évszázadokban, így az arany bányászat is gépiesítve lett, emiatt már szélesebb rétegek számára váltak elérhetővé az aranyból készült ékszerek, így az arany gyűrűk is.  

Arany eljegyzési gyűrű - az örök klasszis

Arany eljegyzési gyűrű - az örök klasszis

2020. 08. 26. 08:19:52

Az arany eljegyzési gyűrű kiválasztása nem a legkönnyebb dolog egy férfi számára, hiszen jó méretnek, megfelelő stílusúnak és kialakításúnak kell lennie, mely elnyeri szerelme tetszését.