Gyors szállítási módok és az ÉkszerExpressz

Vásárlóink igényeihez alkalmazkodva többféle szállítási módot kínálunk. 

Házhoz szállítással:

ÉkszerExpressz: egyedülálló szolgáltatásunk, hogy munkanapokon a kiválasztott terméket – munkaidőnkben felár nélkül! – aznap, igény és lehetőség szerint akár két órán belül vagy vásárlónk kérésére a megbeszélt időpontban, személyesen szállítjuk a megadott címre. Ez a szolgáltatásunk Budapest területén vehető igénybe.
A szolgáltatás alapára megegyezik a házhoz szállításokéval, azaz bruttó 1950 Ft.  Ha bármi kérdésed, különleges igényed van, hívd a +36 20 583-8923 számot, és kitaláljuk együtt, hogyan tudjuk megvalósítani!
Kötelezettségeink, lehetőségeink függvényében időnként akár a Budapest környéki településekre is megoldható a szállítás. Mindenképp megér egy kérdést, ha van rá lehetőségünk, segítünk!

 

GLS – A csomagot a Global Logistics System Hungary (GLS) szállítja ki az általad megadott címre. A szállítás napján a SMS értesítést kapsz, amely tartalmazza a szállítás várható időpontját és a futár telefonszámát. Kérheted a szállítás napjának módosítását is. Ha nem sikerül elsőre átvenni a csomagodat, a kézbesítést másnap ismét megkísérlik. És mindez csupán bruttó 1950 Ft-odba kerül!

A FoxPost leginkább a csomagautomatáiról ismert, de kérheted a kiválasztott ékszert úgy is, hogy a FoxPost házhoz szállítsa neked. A futárszolgálat a szállítás előtt SMS-ben és e-mailben is értesít. Az értesítésben két órás időközben jelzi a várható érkezést, tájékoztat az esetlegesen fizetendő utánvét összegéről,  és a futárnál nem csak kártyával, de készpénzzel is fizethetsz. Ha mégsem tudnád átvenni a csomagod, a FoxPost még két, egymást követő napon megpróbálja újra a kézbesítést. Ennek a szolgáltatásnak is csak bruttó 1950 Ft az ára.

 

Az MPL a Magyar Posta csomagszállító szolgáltatása. A megrendelésedet várhatóan a következő munkanapon szállítják ki az általad megadott címre. A szállítás napjáról SMS-ben és e-mailben is értesítenek. A csomag érkezésének pontos időpontja a postai járat időbeosztásától függ. Ha nem sikerül elsőre kézbesíteni a küldeményedet, a következő munkanapon újabb kísérletet tesznek a kiszállításra, majd az értesítésen megadott postán tudsz újbóli kiszállítást vagy postai átvételt kérni. Ezért a szolgáltatásért is bruttó 1950 Ft-ot kell fizetned, az alkalmanként előforduló többlet költséget átvállaljuk!

Időben rugalmas átvétellel:

Kérd a csomagodat csomagpontra, csomagautomatába vagy postára, PostaPontra! Így nem kell egy helyben ülve várnod a futárra, hanem saját időbeosztásodhoz alkalmazkodva tudod átvenni a csomagod.

  • GLS CsomagPont: az ország területén több mint 900 helyen található ilyen, a GLS szerződött partnereinél: üzletekben, cégek nyilvános területén, ipari parkokban. Nyitva tartásuk a partner nyitva tartásához igazodik. Minden szükséges információt, többek közt a választható fizetésmódokat is megtalász róluk a GLS CsomagPont keresőben. A CsomagPontra szállítás díja bruttó 1950 Ft
  • FoxPost csomagautomata: 2021 májusában 183 csomagautomata üzemelt az országban, és a számuk folyamatosan bővül. A térképes keresővel is kiegészített listát az éppen üzemelő csomagautomatákról, azok elérhetőségéről FoxPost csomagautomata keresőben találod meg. Utánvét fizetésére bankkártyát tudsz használni. A csomagautomatákba szállítunk legolcsóbban, ennek díja bruttó 990 Ft
  • MPL csomagautomata: a Magyar Posta csomagautomatái országszerte közel 50 helyen állnak a rendelkezésedre, rendszerint a nap 24 órájában. Elérhetőségüket, rendelkezésre állásukat a térképes MPL csomagautomata keresőben találod meg. Utánvétes csomagodat ezeknél bankkártyával tudod kifizetni. Az MPL csomagautomatába szállítás díja bruttó 1950 Ft
  • MPL PostaPont: a Magyar Posta országszerte közel 400 MOL benzinkúton üzemeltet nap közben PostaPontot, ahol nem csak bankkártyával, hanem készpénzzel is tudsz utánvétet fizetni. A PostaPontok helyét, nyitva tartásukat a térképes MPL PostaPont keresőben találod meg. A PostaPontra szállítás díja bruttó 1950 Ft
  • MPL postán maradó csomag (a postahivatal munkaidejéhez kötött): az ország 3738 postahivatalába is kérheted a csomagodat, ahol a posta nyitva tartási idejében tudod a küldelményedet átvenni. A posták elérhetőségét, nyitva tartását a posta keresőben tudod ellenőrizni. Utánvét fizetésére készpénzzel és hitelkártyával is lehetőséged van.  A szállítás díja bruttó 1950 Ft (az e fölötti részt mi álljuk!)

 

Személyes átvétel

Nem akarsz várni a futárra, megnéznéd átvétel előtt a terméket élőben? Vedd át rendelésed személyesen! Ez igazán egyszerű!

Ékszer rendelésed leadásakor válaszd ki a személyes átvételt! Munkatársunk felhív időpont egyeztetésre, és bemutatótermünkben fogad. Így a kiválasztott termék módosítására, méret ellenőrzésére is lehetőséged van! Egyúttal azt is meg tudod beszélni, ha valamilyen átalakításra van szükséged, legyen az egyszerű méretre igazítás, vagy akár a cirkónia kövek cseréje gyémántra. Bár az átalakítások, méretre igazítások hosszabb időt vesznek igénybe, a leghatékonyabb az, ha személyesen egyeztetsz velünk, elképzeléseidet így tudjuk a legpontosabban teljesíteni.