Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Eljegyzési gyűrű, gyémánt jegygyűrű

"Diamonds are the girls' best friends", avagy a gyémánt a lányok legjobb barátja – tartja a mondás. Tudod miért? A leánykérés hagyománya három szimbólumon alapszik: az ékkövön, ami a tartósságot jelképezi, az aranyon, amely az értéket és a nagyra értékelést jeleníti meg, és a gyűrűn, ami a végtelent ábrázolja az önmagába visszatérő formával. Mára a kő gyakran cirkónia vagy a gyémánttól eltérő más drágakő, a gyűrű azonban egyesíti magában a Nagy Döntés mögötti legfontosabb szándékot: nagyrabecsülést, ami tartós és romolhatatlan, és remélhetőleg végtelen is.

Eljegyzési gyűrűink gyémánttal és cirkóniával is kaphatók, 14 karátos sárga vagy fehér aranyból készülnek. Ha cirkónia köves modellt választottál, de igényed és lehetőséged van a gyémánt tartós szépségével hangsúlyozni az üzeneted, rövid határidővel ki tudjuk cseréltetni a követ az általad választott minőségű briliánsra. Örömmel segítünk a megfelelő kő kiválasztásában és beszerzésében, így régóta fennálló kapcsolataink  segítségével kedvező áron kapsz tanúsítvánnyal, szakértő által befoglalt, értékes ékszert.

Jelezd a rendelésednél megjegyzésben, ha gyémánttal kéred a gyűrűt, és haladéktalanul felvesszük Veled a kapcsolatot, a továbbiak egyeztetésére.

Rendezés:

Arany eljegyzési gyűrű, a nagy nap bearanyozója

Az arany eljegyzési gyűrű különleges feladattal van felruházva. Több mint egy egyszerű gyűrű, s ez a többlet határozza meg igazán megbecsültségét is. A nagy nap előtt a párok a legnagyobb lelkesedéssel, és a legtisztább lelkiismerettel keresik a megfelelő kiegészítőt, a tökéleteset, ami valóban kifejezi szerelmük erejét, a házasság pillanatának megmásíthatatlan uralkodását. Az arany önmagában, mint alapanyag a legexkluzívabb minőséget kínálja, ami mellett nem érdemes elmenni szó nélkül. A divatok jöhetnek-mehetnek, ám a holdjáró cipőkkel ellentétben az aranyból készült kiegészítők a mai napig hihetetlen népszerűségnek örvendenek. Az arany eljegyzési gyűrű egyedülálló módon képviseli azt az időszakot, ami a nagy naphoz vezeti a szerelmeseket.

Túlzás nélkül állítható, hogy semelyik másik ékszernek nincs ekkora „felelőssége” és ennyire megbecsült „hivatása”. A kiválasztás folyamata persze nem egyszerű főleg, hogy a hölgyek, és az urak ízlését olykor nehéz összeegyeztetni. Az sem ritka, hogy a családi örökségből hirtelen előkerül egy több száz éves darab, ami bizony már a dédnagymama korában is eljegyzési ékként funkcionált. Az ilyen értékes kincsek végül anyáról lányára, vagy épp apáról fiára szállnak. Ezeket az arany eljegyzési gyűrűket akár be is lehet olvaszttatni, és újra felhasználni, de természetesen alkalmazható arra a célra, amire már évszázadok óta töretlenül szánják. Mindegy, hogy új, vagy régi, a lényeg, hogy ez a kellék az összetartozást, és az örök szerelmet szimbolizálja, éppen ezért valódi szépséget, szeretetet testesít meg.

Az oldal tetejére