Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Ékszertisztítás

Rendezés:

A legragyogóbb ékszer is ki van téve a levegőnek, fénynek és hőnek. A szívednek legkedvesebb ékszeren is nyomot hagy, amikor viseled. Tisztítószereink visszaadják az ezüst ékszerek és arany ékszerek csillogását, ha azok megkoptak a használat során. Professzionális anyagokat kínálunk, amelyek egyszerűen és gyorsan varázsolják ismét gyönyörűvé kedvenc kiegészítőidet! Csak válaszd ki az ékszered alapanyagának megfelelő tisztítófolyadékot, merítsd bele kincsedet egy-két percre, és gondosan öblítsd le folyóvízzel, majd szárítsd meg! Elég csak ennyi – a hosszabb fürdő felesleges, a tisztítóhatás nem változik tőle.

Ha az ékszered nem igényel komolyabb tisztítást, csak a csillogását szeretnéd kicsit feljavítani, használd a tisztítókendőnket! Két-három törlésre visszatér a fém fénye, a kő ragyogása.

Fontos dolog: az ezüsttisztító folyadék nem használható más fémen, és nem alkalmas ródiumozott, antikolt vagy kénmájazott (feketített) ezüst ékszerek tisztítására. A tisztítókendőink speciális anyaggal vannak átitatva, tilos kimosni őket!

Az oldal tetejére