Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Többezer termék készletről

A webshopunk stabil nagykereskedelmi háttérrel rendelkezik, és gyártói kapcsolataink is évekre, évtizedekre nyúlnak vissza. Ennek köszönhetően az általunk kínált termékek – egyes kirívó vis maior esetek kivételével – azonnal elérhetőek a készletünkről. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy egyidejűleg többet is megrendelnek, mint ami a készleten van, de az ilyen kivételes alkalmaktól eltekintve késedelem nélkül tudunk szállítani. Külföldi partnereinkkel is rendszeres és jó a kapcsolatunk, márkás CANGO & RINALDI és CNG divatékszereinket pedig közvetlenül a gyárból szerezzük be, kiemelt forgalmazóként. 

Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy ékszereink egyediek legyenek, ezért kis szériákat tartunk, és gyakori, hogy egyes kifutott termékekből nem is rendelünk többet – így a Te ékszered is megmarad ritka és egyedi darabnak. 

Nagykereskedelmi és gyártói kapcsolataink, kiterjedt szolgáltatói bázisunk egyedi igények teljesítését is lehetővé teszi. Így örömmel rendelkezésedre állunk akkor is, ha speciális kérésed van, legyen szó méret igazításról, a cirkónia kövek gyémántra cseréléséről vagy egyedi vésésről, feliratozásról. 

Bármi hasonló ötleted van, fordulj hozzánk bizalommal at info@ekszerboltom.hu e-mail címen vagy a +36 20 583-8923 telefonszámon, és ésszerű, megfizethető, megbízható megoldást találunk az elképzelésed megvalósítására. Ha esetleg technikai, fizikai vagy gazdaságossági akadálya van az egyedi kivitelnek, értesítünk arról is, így biztos lehetsz abban, hogy amit átveszel tőlünk, az kedvező árú, és minőségi áru.

Az oldal tetejére