Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Bízhatsz bennünk!

Ha felmerül Benned a kérdés, hogy megbízhatsz-e bennünk, valószínűleg még nem vásároltál nálunk. Sajnos a bizonytalanságodra számos webshop indokot ad, ezért néhány pontban összeszedtük, mivel igyekszünk méltóvá lenni a bizalmadra.

Több évtizedes tapasztalat

 • Bár az Ékszerboltom.hu Kft. csak 2016-ban indult, a mögötte álló család nemesfém nagykereskedelemben több évtizedes múltra tekint vissza. Szakmai megbecsültségünk, jó hírnevünk olyan érték, amit nem teszünk kockára. De ez csak egy dolog, és vevői szemmel nézve talán nem is a legfontosabb. (Nekünk viszont nagyon fontos.)
 • Magyarországon bejegyzett, itt is tevékenykedő, hivatalos, ellenőrizhető, legálisan működő cég vagyunk. Kiskapuk keresgélése nélkül dolgozunk, a vásárlóink érdekeit tartjuk szem előtt.

Bevizsgált nemesfémek, megbízható márkák

 • Nemesfém termékeinket a vonatkozó hatósági előírások szerint bevizsgáltatva, magyarországi hatósági fémjellel, finomságjellel ellátva hozzuk forgalomba. A hivatalos jelölésekkel, vizsgálatokkal igazoljuk termékeink eredetiségét, nem mondvacsinált tanúsítványokra és hangzatos, de ellenőrizhetetlen állításokra hivatkozunk. Az igazoló jelzések meglétét feltüntetjük az ékszerhez mellékelt garanciakártyán is, így könnyű megtalálni őket.
 • Márkás divatékszereinket a gyártó jelzései azonosítják, így például a Swarovski kristályos ékszereink hologramos eredetiségjelző címkével rendelkeznek. Az egyes márkák által használt azonosítókat a márkát bemutató oldalunkon ellenőrizheted.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

 • Az éppen érvényes Kormányrendeletben előírt, vagy annál a vásárlóink számára kedvezőbb garanciát nyújtunk. Megtehetjük, mert gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat, így a hibák, és az általuk keltett bosszúságok egészen minimális szinten tarthatók. Ha mégis előfordul, hogy szükség van a garanciára, mindenben a Vásárlónk segítségére állunk, hogy a legkevesebb kellemetlenséggel, a leghamarabb megoldódjon a gond. Garanciális feltételeink részletes leírása itt található.
 • Mi is tudjuk, milyen problémát okoz egy rossz méret, nem megfelelő szín, harmadik példányban megkapott ékszer. Ezért a törvényes előírásnál hosszabb elállási időt biztosítunk, 30 napot a rendeletben meghatározott 14 nap helyett. Nem kérdezősködünk, segítünk!

Biztonságos fizetési módok

 • Vásárlóink visszajelzései alapján olyan, közismert, auditált fizetési szolgáltatókkal szerződtünk, akik a vevőink számára is biztonságot nyújtanak. Bankkártyás fizetésre az OTP Simple és a Barion rendszerén is lehetőség van. Banki átutalás a vásárló saját bankján vagy OTP Simple-n keresztül lehetséges. Ennél a fizetésmódnál a bank rendszerint másodperceken belül értesít minket, és ezt követően szállítjuk a kiválasztott árut. Utánvétes fizetésre mindegyik csomagküldő szolgálatunknál lehetőség van, és saját ÉkszerExpressz szolgáltatásunk esetében is meg tudjuk oldani. Ezek a megoldások garantálják, hogy a vásárló pénze csak a termék átvételét követően jut el hozzánk, így lehetőség sincs a sötét weben oly gyakori átverésekre. Ez pedig nekünk is biztonságosabb így!
 • Ugyancsak vásárlóink igényeihez alkalmazkodtunk azzal, hogy több csomagszállító partnerrel is szerződést kötöttünk, így könnyebb a legszimpatikusabbat kiválasztani. Partnereinket úgy válogattuk meg, hogy a csomagjaink a következő munkanapra célba érjenek, és az útjuk nyomon követhető legyen. Ha mégis előfordulna, hogy nyomozni kell a csomag után, mindent intézünk amit csak tudunk, és igyekszünk minden terhet levenni a vásárló válláról. Szerencsére ilyen ötévente egy ha akad…

Készséges ügyfélszolgálat

 • Vevőszolgálatunkat mi magunk üzemeltetjük, nem bízzuk unott és tájékozatlan külsősökre a kapcsolattartást. Hívj minket munkaidőben a +36 20 583-8923 telefonszámon (munkanapokon 8-tól 16 óráig) és készséggel állunk a rendelkezésedre. Sőt, ha munkaidőn kívül hívsz, akkor is igyekszünk rögtön segíteni, de ha ez nem lenne lehetséges, haladéktalanul visszahívunk. Nem csak telefonon, hanem Viberen és WhatsAppon is elérhetők vagyunk, de írhatsz nekünk e-mailt is az info@ekszerboltom.hu címre. Ha kell, Facebookon, Messengeren is megtalálsz. (Sajnos a Messengeren az utóbbi időben rengeteg spam és értelmetlen, téves üzenet érkezik, így ez a csatorna kevésbé megbízhatóvá vált. Sürgős kérdéssel inkább a többi valamelyikét vedd igénybe.)
 • Saját készletünkről dolgozunk. Nálunk – egészen ritka esetektől eltekintve – a webáruházon lévő termék azonnal szállításra kész. Nincs külföldi raktár, nincs fiktív telephely és kirívóan ritka a gyártói készlethiány. Nem utaztatjuk a megrendelésedet körbe Európán pár euró jogtalan haszonért cserébe, mint némelyik – jellemzően külföldi székhelyű – webshop. Mi tudjuk, mennyire értékes és fontos a Te időd.

Szakmai elhivatottság

 • Végül, talán a legfontosabb: kicsit talán megszállottak is vagyunk. Számunkra fontos motiváció, igazi energiabomba az, amikor az elégedett vásárlóink örömteli visszajelzéseit olvassuk–halljuk. Szeretnénk Rólad is hallani, Tőled is arról értesülni, hogy elégedett voltál velünk, és szívesen térsz vissza hozzánk. Számunkra a boldog vásárló a mindennapok motorja.

Röviden összefoglalva ennyi a titkunk, részben hitvallásunk is. Bizhatsz bennünk. Bennünk bízhatsz.

Az oldal tetejére