Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Nemesacél ékszer

A megszokottól eltérő megoldások kedvelői számára tökéletes választást jelentenek a nemesacél ékszerek. Az acél az erő és tartósság anyagi megtestesülése, ami az ékszerkészítés perspektívájában a kreativitás és az egyedi formavilág kibontakozásának végtelen variációs lehetőségét rejti. Népszerűségét az ékszerrajongók körében egyedi megjelenése mellett kedvező árfekvésének és sokoldalúságának köszönheti, hiszen bármilyen stílussal – az elegánstól a lazáig – remekül társítható. Előnyös tulajdonságai itt nem érnek véget: nem rozsdásodik, nem színeződik el, és a külső hatásokra sem túl érzékeny, így akár egy életen át kitart. Kemény anyaga más fémeknél elképzelhetetlen felületi, formai bravúrokat tesz lehetővé. Ha mindened a klasszikus csillogás, és különleges darabokkal gazdagítanád az ékszerkollekciód, nézz körül arany ékszereink között is!

A nemesacél

A nemesacél egy rendkívül tartós anyag, nehezen karcolódik vagy kopik. Az acélnak egy olyan speciális fajtája, ami úgy készül, hogy a vasoxidból kivonják a tiszta vasat, majd más típusú acélokkal ötvözik. Ezért rozsdamentes, tűz- és saválló, továbbá fokozottan ellenálló a különböző folyadékokkal és vegyszerekkel szemben. Így lényegében bárhol, bármikor viselhetjük, és nagy előnye az ezüsttel szemben, hogy nem keletkezik rajta idővel fekete réteg, illetve nem színeződik el akármilyen behatás is éri. Vagyis fürödhetünk benne tenger- vagy gyógyvízben is. Érdekes történelmi tény, hogy Magyarországon már a XVII. században készültek acél pecsétgyűrűk.

Nemesacél ékszerek

A nemesacél ékszerek az elmúlt évtized során az egész világon egyre közkedveltebbek és divatosak. Ma már számos neves tervező is készít acél ékszereket. Kivételesen tartósak, bármilyen formájúra alakíthatóak, ezért különlegesek és sokszínűek, vagyis végtelen lehetőséget nyújtanak a design terén. Mivel az acél ékszerek gépek segítségével készülnek, ezért előállításuk költséghatékony, így kedvező árfekvésben és rendkívül gazdag kínálatban érhetőek el. Saját UV védelmük megakadályozza, hogy felületük színe megváltozzon a fény hatására. A színes acél ékszerek pedig ma már elektromágneses színezéssel készülnek, így szinte ugyanolyan tartósak, mint a fém színűek. Meleg vízzel átitatott anyaggal könnyen tisztíthatóak, amitől egyben ragyogóan csillogóak is lesznek.

Sokszínű design

A megmunkálástól függően az acél ékszerek felülete lehet fényes, csiszolt vagy matt. A nemesacél ékszerek egyediségüket többek között annak köszönhetik, hogy olyan egyéb anyagokkal is jól ötvözhetőek vagy díszíthetőek, mint például a kaucsuk gumi, (drága)kő, kristály, gyöngy, zsinór vagy bőr. Az acél ékszerek kialakításuktól függően alkalomra, jegygyűrűnek, de hétköznapi vagy trendi viselethez ugyanúgy illenek. Széles kínálatunkban megtalálhatóak letisztult, rusztikus, romantikus és finomabb, lágyabb stílusú acél ékszerek egyaránt. Akár nő, akár férfi részére, elérhető áron egyedi és divatos darabot keres, feltétlenül nézzen körül sokszínű és egyedi ékszereink között!

Az oldal tetejére