Mutasd az arcod, megmondjuk, milyen fülbevalót viselj!

Mutasd az arcod, megmondjuk, milyen fülbevalót viselj!
Ahogy azt mondani szokás, egy megfelelő gonddal kiválasztott, szép ékszer öltöztet. De nem csak egyéniségünket, stílusunkat mutathatjuk meg a nagyvilágnak kedvenc ékszereinkkel, hanem előnyös vonásainkat is kihangsúlyozhatjuk általuk.

Ezüst vagy arany fülbevalót például érdemes arcformánkhoz igazítva választani, mert így lesz az ékszer tökéletes összhangban velünk. És, hogy milyen arcformához milyen típusú fülbevaló dukál? A következőkben erről olvashatsz.

Milyen arcformához milyen fülbevaló illik?

Kerek arc

Mintha csak körzővel rajzolták volna. Ha arcod tökéletes kört ír le, olyan fülbevalók között érdemes nézelődnöd, amik optikailag nyújtják az arcodat. A variációk tárháza igen széles, így az egyenes vonalú függők és a hosszabb, csüngős fülbevalók között is találhatsz kedvenceket. Lágy ívű, kerek arcod finom vonalait jól ellensúlyozhatod a geometriai mintázatú és formájú fülbevalókkal is.

Ovális arc

Mondhatni a legszerencsésebbek azok, akiknek ovális az arcformájuk, mert nekik tényleg mindenféle fülbevaló remekül áll. Bátran kísérletezhetsz a különféle stílusokkal, formákkal, színekkel, mert szinte bármelyikkel sikered lesz! Figyelmedbe ajánljuk a fülcimpa vonalát követő, felfelé ívelő füldíszeket, a klipszeket és a kisebb bedugós fülbevalókat is. Nálad csupán csak egy aranyszabály van: olyan fülbevalókat válassz, amelyek vége az áll vonala fölött marad!

Szív alakú arc

Ha tükörbe nézve, a szív alakú arcforma jellegzetes vonásait fedezed fel magadon, szerencsés vagy, mert neked tényleg pompásan állnak az olyan fülbevalók, amik lefelé szélesednek. Két jellegzetes fülbevalóformát mondanánk is: az egyik a csepp, a másik pedig a háromszög. Érdemes ilyen típusú fülbevalókat viselned, mert arcformádhoz ezek illenek leginkább.

Szögletes arc

Ahogy a kerek archoz szögletesebb fülbevalók passzolnak, úgy szögletes arcvonásaidat a finomabb vonalú, kerek fülbevalók tudják leginkább lágyítani. Jöhet minden lógós fülönfüggő legfeljebb az állad vonaláig nyúló, csepp formájú, méretesebb fülbevaló vagy ízléses kis karika. Figyelmedbe ajánljuk a Cango Rinaldi fülbevalókat, amik egyedi színfoltjai a márkás divatékszereknek.

Hosszúkás arc

Ha látványosan keskeny az állad és az arccsontod, de magas a homlokod, akkor te a hosszúkás arcúak táborát erősíted. Fülbevalót úgy érdemes választanod, hogy optikailag szélesebbnek, rövidebbnek tűnjön az ékszertől az arcod. Érdemes kerülnöd a hosszúkás modelleket, inkább viselj apróbb gömb vagy csepp alakú fülbevalókat! Abszolút telitalálat számodra még a karika-fülbevaló és a rombusz formájú is.