Menü

Arany eljegyzési gyűrű - az örök klasszis

Az arany eljegyzési gyűrű kiválasztása nem a legkönnyebb dolog egy férfi számára, hiszen jó méretnek, megfelelő stílusúnak és kialakításúnak kell lennie, mely elnyeri szerelme tetszését. 

Férfiként ez gyakran egy eléggé megterhelő feladat lehet, de ha odafigyelsz az apró részletekre, garantáltan sikerül kiválasztanod a megfelelő stílusú és kialakítású arany eljegyzési gyűrűt életed szerelmének. Mire érdemes odafigyelned arany eljegyzési gyűrű kiválasztása előttHa titokban tevékenykedsz, érdemes elcsenned ideiglenesen kedvesed különféle típusú gyűrűit, majd elvinned egy ékszerészhez, hogy megállapítsa, hogy milyen méretűek, így már tudod, hogy melyik fazonból mekkorát hord leendő menyasszonyod.

Alapszabály, hogy minél vastagabb egy gyűrű, annál nagyobb méretet kell belőle választani. A szín kiválasztásánál fontos megfigyelned, hogy barátnőd milyen ékszereket részesít előnyben. Ha van neki sok ezüst és arany is, akkor érdemes azt választanod, amelyiket jobban szereti, vagy jobban tud hozzá majd öltözködni. Ha az ezüstöt szereti, akkor a fehéraranyból készült modelleket, ha az aranyat, akkor pedig a sárga arany eljegyzési gyűrűk között érdemes körülnézned.

Persze lehet kék, zöld, vagy rózsaszín is, de ezeket csak akkor válaszd, ha kedvesed kifejezetten rajong ezekért a színekért. Persze az a legkönnyebb, ha együtt választjátok ki az arany eljegyzési gyűrűt, de ezt nem mindenki szereti, hiszen van aki a meglepetés erejével is szeret élni egy ilyen nem mindennapi pillanatban.

Keresés