Szállítási feltételek

Szállítási lehetőségek:

Budapesten, aznap*, akár 2 órán belül*
egyeztetés szerint
Következő munkanapra
(minden szállításmód)
1–3 munkanapra
(minden szállításmód)
Következő munkanapra
(minden szállításmód)
Ingyenes! Ingyenes!
(minden szállításmód)
Automata: Ingyenes!
Házhoz: Ingyenes!
Ingyenes!
(minden szállításmód)

Személyes átvétel: egyeztetés szerint (díjtalan)

Tauro 14 karátos sárga-fehér arany férfi nyaklánc 44,73 g

Méret
60 cm
Súly
44.73gr
1.337.990 Ft
1.069.990 Ft
20%
Mennyiség:
Cikkszám: U-NL0SF0448G000885-60
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Sárga-fehér 14 karátos arany nyaklánc férfiak részére. A csőszerűen kialakított szemek két-két tengely segítségével golyókkal kapcsolódnak egymáshoz, amely a lánc könnyed mozgását, kényelmes viseletét biztosítja. A fehér színű szemek furatokkal is könnyítve vannak a további komfort érdekében. A lánc üreges kialakítása miatt elsősorban az alkalmi használatát javasoljuk. Vastag oldalfala megfelelő körültekintés mellett a napi használatot is lehetővé teszi. Éjszakára, sportoláshoz, fizikai munkához ajánlott levenni. A lánc viszonylag nagy fényes felületei az óvatlan kezeléstől karcolódhatnak, sérülhetnek, ezért javasoljuk, hogy amikor nem viseli, tartsa megfelelően védett helyen, például ékszerdobozban. Kis odafigyeléssel azonban könnyen elérhető, hogy a lánc igazán hosszú ideig szép éke legyen.

A lánc kézreálló, kerekített karabinerrel záródik. Az egyes szemek átmérője 7 mm, hosszuk 17,5 mm. A lánc teljes hossza 60 cm.

A gyártói finomságjel a zárral ellentétes végen a végkarikát tartó záróelemen ("kupakon") található. A hatósági magyar fémjel a finomságjellel ellátott záróelem végkarikájának élén van.

Kő típusa Kő nélküli
Termék színe Sárga + fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.