Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cango & Rinaldi divatékszerek

Cango Rinaldi

A Cango & Rinaldi története 1897-ig nyúlik vissza – a cégalapító Csángó Henrik különleges utazótáskáival, bőröndjeivel szerzett hírnevet magának, és az 1910-es Párizsi Világkiállításon nagydíjat nyert termékeivel. A hagyománya a mai napig tovább él, de a táskák, bőr ruházat, lábbelik és ruházati kiegészítők mellé felsorakoztak az ékszerek is.

A Cango Rinaldi ékszer fogalom. Az igazi nemzetközi hírnevéhez méltón a cég ma már olasz tervezőkkel, a legfinomabb olasz bőrökkel dolgozik, kristályainak eredetiségét a világhírű osztrák Swarovski hologramos tanúsítványa garantálja. Különleges kollekcióit világszerte elismerés övezi, újdonságai trendeket alakító erővel hatnak a divat világára. A több mint százhúsz éves hagyomány a gondosságban, a kivitelezés pontosságában jelenik meg, a könnyed, friss és korszerű formák és a gyönyörű bőrök a hozzáértők számára az Érték, mint esztétikai fogalom megtestesítői. Legyen szó ünnepi alkalomról, kiemelkedő eseményről, vagy a hétköznapok nagy pillanatairól, a Cango Rinaldi ékszer méltó arra, hogy viselőjének igazi éke legyen. Engedd, hogy lenyűgözzön, és engedd, hogy lenyűgözd vele környezetedet!

A Cango & Rinaldi ékszerpalettája megörökölte a generációkon átívelő értékhagyományt. Minden egyes darab a magas minőség és egyediség jegyében készül, és a félreismerhetetlen, kifinomult olasz tervezés kézjegyét viseli. Az egyedi ékszer titka, hogy nem követi, hanem diktálja a trendeket, akárcsak a divatvilágban külön fogalomként emlegetett Cango & Rinaldi ékszerek. Webshopunkban a márka különleges kollekcióiból is exkluzív válogatást találsz, így itt a remek alkalom, hogy egyedi ékszerekkel bővítsd a gyűjteményed. Ha olyan pénztárcát keresel, ami a hétköznapok sodrásában és az ünnepi pillanatokban is méltó társad lehet, találd meg a megfelelőt Cango & Rinaldi pénztárcáink között!

Az oldal tetejére