Termékek Menü

Ezüst egyéb

Nézet:
Rendezés:
6.790 Ft 3.395 Ft
Az S-pancer családba tartozó alaplánc szemeit csillag vésés díszíti. Az erős ezüst lánc mindennapos viselésre is alkalmas, mérete a hosszabbító révén tetszőlegesen állítható a megadott tartományban. A véggyűrű a hosszabbító bármelyik karikájába beakasztha
8.190 Ft 4.094 Ft
Három „herringbone” laplánc szálból oválmintás fonással készült bokalánc. A szokásos lapláncoknál kevésbé sérülékeny. Mattított, különleges eljárással antikolt felületét keresztsávos vésés díszíti.
9.090 Ft 4.545 Ft
Strapabíró pancerlánc ezüst golyókkal és 3 cm-es hosszabbítóval: ez az ezüst bokalánc bírja a mindennapi viselést, kevésbé sérülékeny és extra hosszú: a hosszabbító révén 26 és 29 cm között tetszőlegesen állítható.
15.690 Ft 7.845 Ft
Ródiumozott ezüst, mattított mintájú nyakkendőcsipesz vékony cheval biztonsági lánccal, gombakasztóval. Könnyű, elegáns viselet mindennapos használatra is.
14.690 Ft 7.344 Ft
Ródiumozott ezüst nyakkendőcsipesz vékony ovális anker biztonsági lánccal, gombakasztóval. Könnyű, elegáns viselet mindennapos használatra is.
7.290 Ft 3.645 Ft
Ez az üreges kígyóláncból készült ezüst színű ezüst bokalánc kényelmes és mindennapokra is alkalmas viselet. A tömör kígyóláncoknál kevésbé törékeny, sokkal hajlékonyabb és kevesebb óvatosságot igényel. Extra hosszú, a 4 cm-es hosszabbító révén 26 – 30 cm között szabadon állítható.
3.790 Ft 1.895 Ft
Gyémántmetszett golyókból álló vékony, ezüst színű ezüst bokalánc hosszabbító szemekkel, 22-24 cm között tetszőlegesen állítható. A hosszabbító végét 4 mm-es golyó díszíti.
15.690 Ft 7.845 Ft
Ródiumozott ezüst, mélyített és mattított kígyó mintájú nyakkendőcsipesz vékony cheval biztonsági lánccal, gombakasztóval. Könnyű, elegáns viselet mindennapos használatra is.
14.690 Ft 7.344 Ft
Ródiumozott ezüst, mélyített és mattított mintájú nyakkendőcsipesz vékony ovális anker biztonsági lánccal, gombakasztóval. Könnyű, elegáns viselet mindennapos használatra is.

Melyik a neked való ezüst bokalánc?

Ha megnézed a kínálatunkban kapható ezüst bokaláncokat, akkor könnyen érezheted azt, hogy képtelen vagy dönteni. A S-Pancer családba tartozó alaplánc szemeit csillagvéséssel tették még különlegesebbé a tervezők. Ha valami mást keresel, akkor nézd meg a herringbone laplánc szálból, oválmintás fonással készült variációt, mely a hagyományos láncoknál ellenállóbb. Mattított, antikolt felületét keresztsávos metszések ékesítik.Persze itt még nincs vége a sornak. A Pancer ezüst golyóival díszített terméke extra strapabíró, és hosszú, ezért a mindennapos viselet sztárjává avanzsálhat. Ha olyan kellékre vágysz, mely egyszerre exkluzív, és különleges, akkor a hajlított kígyóláncot válaszd, mely tömör társainál jóval hajlékonyabb, éppen ezért a hétköznapok szürkeségét elűzheted vele.

De a gyémánt metszett golyókból álló modell is méltán örvend óriási népszerűségnek. Természetesen, ezek a leírások csak megközelítőleg érintik az ezüst bokalánc szépségét, és varázsát. A lehetőségek a végtelenbe nyúlnak, ezért bátran válogass az ékek közül! Milyen alkalomra keresel kiegészítőt? A hétköznapok szürke sodrását szeretnéd színesebbé tenni, vagy nevesebb eseményeket kívánsz egy ilyen, egyedi kiegészítővel megtisztelni? A lánchoz minden esetben hosszabbító is társul, ezért a méret miatt egy pillanatig sem kell idegeskedned. Lábadra szabhatod a kiszemelt modellt. Az ezüst bokalánc minden pillanatban elkísérhet téged, és méltó résztvevőjévé válhat életednek. A közvetlen környezetedben élők pillanatok alatt kiszúrják majd a változást. Az ezüst tiszta, ártatlan ragyogása, és a kínálatunkban kapható ékek egyedi mintázata, tervezése, kialakítása olyan kombinációt alkot, melynek a végeredménye garantált, hogy levesz a lábadról.

Árkategória
Top termékek