Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Kérd gravírozva!

Gravírozott arany szívmedál (számítógépes szimuláció)Ha szeretnéd egyedivé tenni az ajándéknak szánt ékszert, van egy nagyszerű ajánlatunk: kérj bele gravírozást! Az egyedi, névre szóló ékszer további figyelmesség, olyan, mint egy őszinte mosoly az udvarias köszönés mellé. Tedd meg ezt a lépést, hogy az igazán személyes, figyelmet sugárzó ajándék varázslatával bűvöld el, akit megajándékozol!

Ebben is segítséget tudunk nyújtani. Ha ezüst vagy arany lapmedált, megfelelő vastagságú betétes karláncot választasz ajándékul, jelezd felénk, hogy gravírozást is szeretnél. Stabil kapcsolatainknak, beszállítói hátterünknek hála, verhetetlen áron és rövid határidővel tudunk egyedi gravírozást készíttetni az Általad kiválasztott ékszerbe.

*FONTOS: a képeken látható feliratok számítógépes látványtervek, a tényleges megjelenés ettől eltérő és szebb!

Mik a gravírozás feltételei?

A legfontosabb feltétel, hogy a vésnök kollégánk gravírozásra alkalmasnak találja az ékszert. A gravírozásra legalkalmasabbak a nagy, lapos felülettel bíró ékszerek, ahol a felület megfelelő anyagvastagsággal is társul. Leggyakrabban a lapmedálok, mint a képeken látható arany szívmedál és társai, vagy az ezüst pergamen medálok, lapmedálok, "dögcédulák" alkalmasak gravírozásra. Gyakori, hogy a betétes karláncok (amelyekben kis lapka van középen) szintén alkalmasak a feliratozásra. Egyes pecsétgyűrűk esetében is van hasonlóra lehetőség, ha a gyűrű felülete kellőképpen vastag és eléggé sík, illetve a gyűrű alakja lehetővé teszi a megfelelő befogást. Mivel ilyen sok feltételnek kell megfelelni, az egyes esetekben mindig kikérjük a vésnök véleményét, mielőtt a gravírozást elvállaljuk, így véletlenül sem adódhat olyan helyzet, hogy a kiválasztott és megvásárolt ékszerről utólag derül ki, hogy nem feliratozható.

Mennyi időbe telik a gravírozás?

Ha hétfőn kiválasztod az ékszert, pénteken már a kezedben lehet!

Részletesebben: a kiválasztott ékszerről rendszerint legkésőbb a következő munkanapon meg tudjuk mondani, hogy gravírozásra alkalmas-e. Egyes ékszereknél még ennyi időre sincs szükség. Ez után, ha véglegesítetted a rendelésed, általában két nap szükséges a felirat elkészítésére. A kész ékszert már csak el kell juttassuk Hozzád, ami a kiválasztott szállítási módtól függően egy-két munkanap lehet – ha pedig az ÉkszerExpressz szolgáltatási területén belül vennéd át, egy-két óra alatt házhoz visszük Neked a kész ékszert. A folyamatban kulcsfontosságú, hogy megfelelően gyors legyen a kommunikáció. További fontos szempont, hogy egyszerre több rendelést, egy gyűjtőcsomagban kell a vésnökhöz vinnünk, így tudunk kedvező árat biztosítani. Ezek figyelembe vételével jött ki a hétfőtől–péntekig időtartam, amitől kiemelten fontos esetben, csekély felár ellenében el tudunk térni.

Mennyibe kerül a gravírozás?

Minden egyes ékszernek, és minden egyes mintának van egy beállítási díja, amit a gravírozandó felület méretétől és a minta bonyolultságától függetlenül fel kell számítanunk – ez 2540 Ft (amely természetesen az áfát már tartalmazza).

Ezen felül – minta, ábra esetén – a gravírozott felület méretétől függ magának a vésésnek a díja, ami megkezdett négyzetcentiméterenként 2600 Ft (szintén az áfával együtt.)

A képen látható ezüst pergamen medál, 2 cm magas és 1,6 cm széles. A számítógéppel szimulált felirata így belefér az 1 cm² felületbe, vagyis a medál árán felül 5140 Ft-ot kellene fizetni a gravírozásért.
A fenti képen látható arany szívmedál nagyobb, a gravírozott felirat 0,8 × 2,3 cm = 1,84 cm². Ezért 7740 Ft a gravírozása (2540 beállítási díj + 2×2600 Ft vésési díj).

Ha csak szöveget rendelsz vésésre, akkor annak karakterenkénti ára van. Karakternek számít minden betű, szám és írásjel, de nem számítanak a térkitöltő karakterek, mint a szóköz, behúzás, tabulátor. Tehát az "Aranka szeretlek!" felirat 16 karakter (idézőjelek nélkül). A szöveg vésését az éppen aktuális áron kell számolni, ami 2022. júliusában 500 Ft/karakter. Aranka kedvesének tehát a vésésért 8000 Ft-ot kell fizetnie, az ékszer árán felül.

Több egyforma ékszer vésése esetén, amennyiben az egy beállítással megoldható, a beállítási díj csökkenhet – de ezt a gravírozás során derül csak ki, ezért előzetesen érdemes minden darabra rászámolni a beállítás díját is. (Sok kézzel készített ékszerünk nem teljesen egyforma egy típuson belül sem, így a beállítást változtatni kell a vésés során.)

Az árváltozás jogát fenn kell tartanunk, mivel a vésés közvetített szolgáltatás, aminek árát az alvállalkozóink külön értesítés nélkül változtathatnak. Minden egyes megrendelésnél egyedi árajánlatot küldünk. A árajánlat megismerésekor a megrendelés minden külön költség nélkül módosítható, lemondható. A rendelés a vételár beérkezésekor válik véglegessé, addig a vésés nem kezdődik el! 

Na jó, de mi az "apróbetűs rész"?

Köszönjük a kérdésed, épp ki akartunk erre is térni! Az egyik épp itt fent van, az előző bekezdés végén: a vésésről az aktuális árak szerint egyedi árajánlatot küldünk, és csak akkor kell fizetni, ha azt elfogadta a megrendelő.

A másik apróbetűs rész az, hogy a gravírozás egyedi megrendelésre végzett módosításnak számít. Az ÁSZF-ünk a vonatkozó jogszabályokkal összhangban úgy rendelkezik, hogy az egyedi rendelés alapján végzett módosítások kizárják az elállási jog alkalmazását, vagyis: 

  • az egyedileg módosított termék megrendelésével a vásárló kötelezi magát, hogy a terméket átveszi
  • a vásárló nem dönthet úgy, hogy a vásárlástól eláll, ha a termék egyedi módosítása már megkezdődött
  • a terméket a módosítás megkezdése előtt ki kell fizetni.

Természetesen a garancia az arra vonatkozó Kormányrendeletnek megfelelően jár a gravírozott ékszerre is, ha az gyártási hibás, vagy a használatba vétel előtt, a vásárlótól független, elháríthatatlan okból sérült. De nem vonatkozik a garancia arra az esetre, ha például a megrendeléskor rosszul megadott adatok miatt hibás a szöveg, helyesírási hibát vagy például téves évszámot tartalmaz. Sem mi, az Ékszerboltom.hu munkatársai, sem a gravírozást végző vésnök nem felelős, és nem vizsgálhatja, hogy a szöveg helyes-e – de ha véletlenül észreveszünk nyilvánvaló hibát, természetesen egyeztetünk.

Hogyan tudok gravírozással rendelni ékszert?

Budgeron Bach fotója a Pexels oldalárólÓ, ez nagyon egyszerű!

  1. Add le a rendelésed a webáruház felületén, úgy, mint egyéb esetben. (Leadhatod a rendelést regisztráció nélkül is, de biztonságosabb a zökkenőmentes kapcsolattartás az egyedi rendelés esetében, ha regisztrálsz.)
  2. A rendelés folyamán lehetőséged van megjegyzést küldeni a rendeléssel, szállítással kapcsolatban. Ide írd be, hogy mit, hova szeretnél gravíroztatni.
  3. Ha különleges kérésed, kérdésed van, hívj a +36 20 583-8923 számon vagy írj az info@ekszerboltom.hu címre, és megtisztelésnek vesszük, ha segíthetünk!
  4. Állítsd a fizetési módot banki átutalásra, és add le a rendelést.
  5. Amikor megérkezik hozzánk, konzultálunk a vésnökkel, és elküldünk egy díjbekérőt, ami már a gravírozás árát is tartalmazza. (Szükség szerint előzőleg még e-mailben vagy telefonon keresni fogunk, egyeztetés céljából.)
  6. A megrendelés akkor számít véglegesítettnek, amikor a díjbekérő összegét átutalod nekünk, vagy a díjbekérőt kísérő levélben található link segítségével OTP Simple-n keresztül bankkártyával kifizeted. Amikor ez megtörtént, azonnal nekilátunk, hogy a leghamarabb elkészüljön az egyedi, gravírozott ékszered!
  7. Természetesen a gravírozás elkészültével rögtön útnak is indítjuk Hozzád a terméket, az Általad választott szállítási mód szerint.

Ennyire egyszerű az egész!

Még mindig maradt megválaszolatlan kérdésem…

Örömmel válaszolunk arra is! Csak hívj a +36 20 583-8923 számon vagy írj az info@ekszerboltom.hu címre! Munkanapokon – feladatainktól függően – 8-tól 16 óráig vagyunk elérhetőek. Ha ezen az időtartamon kívül hívsz, vagy bármi más okból nem tudjuk fogadni hívásod, visszahívunk! 

Az oldal tetejére