Szállítási feltételek

Szállítási lehetőségek

FIGYELEM! A szállítás során a tojást ért hőhatásért nem vállalunk felelősséget! Lehetőség szerint válasszon házhoz kézbesítést!

Budapesten, aznap*, akár 2 órán belül*
egyeztetés szerint
Következő munkanapra
(minden szállításmód)
1–3 munkanapra
(minden szállításmód)
Következő munkanapra
(minden szállításmód)
4990 Ft 1950 Ft
(minden szállításmód)
Automata: 1950 Ft
Házhoz: 1950 Ft
1950 Ft
(minden szállításmód)

Személyes átvétel: előzetes egyeztetés szerint (díjtalan)

"

Ékszer csokitojás

2.990 Ft
Mennyiség:
Cikkszám: EGG1
Elérhetőség: 17 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Szereted a meglepetéseket? Gondoltál már arra, hogy a Kinder csokitojásban miért csak a gyerekeknek van meglepetés? Akkor ez Neked készült!

Az arany színű fólia, ami a puha szütyőben bújik, finom svájci tejcsokoládé tojást rejteget. A csokitojásban műanyag kapszula hordozza az igazi meglepetést: valamiféle ékszer lapul benne! De azt mi sem tudjuk, hogy micsoda… Egyet tudunk: a szép divatékszerek között akad egy-két különösen jó fogás, például – nagy átlagban – minden huszadik* tojás valódi aranyékszert tartogat! Ám ha nem sikerül pont azt megtalálnod, akkor is nagyon finom csokoládé vár Rád, és akár ezüst ékszerre is bukkanhatsz.

A tojások tényleges tartalmát a gyártó szavatolja, ígérete szerint minden 20 darabos gyűjtőkarton tojásban legalább egy arany ékszer található. A tojások tartalmára nincs kihatásunk. Eddig nem árultunk zsákbamacskát, de most – kizárólag ilyen tojásba zárva – már azt is kaphatsz nálunk!

A termék hő hatására megolvadhat, deformálódhat, veszíthet élvezeti értékéből, ezért nem javasoljuk a csomagautomatákba szállítását, illetve a forgalmazását a nyári hónapokban a gyártó utasítása szerint szüneteltetjük!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.