Termékek Menü

Acél medál

Nézet:
Rendezés:
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéten négyágú csillaggal és sima középrésszel, aranysárga színben, ívelt végű szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéten négyágú csillaggal és gyémántvésett középrésszel, aranysárga színben, Steampunk stílusú szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál króm színben, az ausztrál benszülöttek formavilágát idéző maratott díszítéssel, barokk véggel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel, króm színben, háromívű barokk szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál króm színben, csillagmintás maratott díszítéssel, konkáv gót véggel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel, aranysárga, fekete és króm színben, nyújtott „liliom” végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál, latinkereszt arányokkal, V-alakban metszett belső szárakkal, díszes külső éllel, króm színű alapon fekete rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál, latinkereszt arányokkal, kerekített belső szárakkal, díszes külső éllel, króm színű alapon fekete rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál aranysárga színben, hálómintás latinkereszt rátéttel, sima alapon. A bőrfonat nem tartozéka!
7.990 Ft
Acél férfi kereszt medál kettős rátéttel, króm-sárga arany-fekete színben, lekerekített hegyben végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál egyszeres rátéttel, króm színben, szatinált mintával, nyújtott „liliom” végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel és gyémántvésett középrésszel, aranysárga színben, szárny alakú szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál króm színben, a konkáv íves alapon latinkereszt rátéttel, spanyon nyelvű Miatyánkkal. A bőrfonat nem tartozéka!
7.990 Ft
Acél férfi kereszt medál kettős rátéttel, króm színben, kettős lekerekített hegyben végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel, króm-aranysárga-króm színkombinációban, nyújtott háromcsúcsos szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi latinkereszt medál, króm és sárga arany színben, szatinált alapon spanyol nyelvű Miatyánkkal,egyenesen végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál kettős rátéttel, króm-sárga arany-króm színben, az alapon szárny motívummal. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi latinkereszt medál egyszeres rátéttel, króm színben, szatinált négyszög mintával,egyenesen végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel és sima középrésszel, króm-aranysárga-króm színben, szárny alakban ívelt szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéten négyágú csillaggal és gyékénymintás középrésszel, aranysárga színben, gót végű szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéten négyágú csillaggal és gyékénymintás középrésszel, króm és aranysárga színben, gót végű szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál, az apostolokat jelképező hármas „szigony” mintával, díszes külső éllel, aranysárga rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál dupla rátéttel, aranysárga és króm színben, sakktábla-mintával, háromívű barokk szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
7.990 Ft
Acél férfi kereszt medál kettős rátéttel, króm-sárga arany-króm színben, lekerekített hegyben végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál, az apostolokat jelképező hármas „szigony” mintával, díszes külső éllel, króm színű alapon aranysárga rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál egyszeres, körkörösen kikönnyített rátéttel, aranysárga és króm színben, nyújtott „liliom” végződő szárral. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál, kivágott mintával, díszes külső éllel, króm színű alapon fekete és aranysárga rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
4.990 Ft
Acél férfi kereszt medál króm színűegyszerű kereszt alapon fekete és aranysárga latinkereszt dupla rátéttel. A bőrfonat nem tartozéka!
Árkategória