Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szállítás: következő munkanapra! Gyorsabban szeretnéd? Válaszd az ÉkszerExpresszt!
Megnéznéd átvétel előtt az ékszert? Egyeztess velünk időpontot a +36 20 2177444 telefonszámon!
Elakadtál? Nem vagy biztos benne? Segítségre van szükséged?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!
Egyedi elképzelésed van? Megvalósítjuk! Hívd a +36 20 2177444 telefonszámot!
Segítségre van szükséged? Kérdésed van? Tanácsot kérnél?
Kollegánk segít, hívd fel! +36 20 583-8923 Ha kell, visszahív!

Acél angyalhívó

Rendezés:

Chiam'Angelo, az olasz angyalhívó

Az angyalhívók a medálok különleges fajtája: hosszú láncuk révén a szívcsakrához, napfonathoz, vagy a köldökcsakrához lógatva érvényesül jótékony hatásuk. Az ékszer kosarában lévő gömb vagy kristály halk, csilingelő-pendülő hangja jó hatással van a szervezetünkre – még azoknál is, akik nem hisznek a csakrákban és szerepükben. Egész egyszerűen: ez a hang nyugtat, és harmóniát teremt.

Az olasz 1ONE angyalhívói, a Chiam'Angelo sorozat a formák és színek játékával kombinálja ezt az effektust. Az egyes motívumok és színek hatása megfigyeléseken és az azok mögött húzódó évszázados feltételezéseken alapszik. Semmi sem bizonyított, de minden lehetséges, és az eddigi tapasztalataik bíztatóak. Adj egy esélyt magadnak, próbáld ki az angyalhívók varázsát, vagy legalább játssz el a lehetőséggel, ha nem hiszel ilyesmiben: ha más nem történik, legalább lesz egy szép és finoman, halkan csengve zenélgető ékszered. Ha úgy jársz, mint a legtöbben, akik nyitott elmével próbálták ki az angyalhívókat, még az egészségednek is javára fog válni ez a találkozás. Nem hinni kell benne, csak hagyni kell, hogy díszítsen – lélekben és egészségben is.

Vigyázat! A Chiam'Angelo angyalhívókat előszeretettel hamisítják. Angyalhívóink a gyártó 1ONE megkülönböztető tag-jével vannak ellátva.

Az oldal tetejére